het gevoel dat je het allemaal niet meer aan kunt?

 

Je staat al een tijdje onder druk en ervaart veel ongezonde stress. Nergens heb je nog grip op en je bent vooral bezig bent met overleven. Je houdt jezelf voor dat de stress vanzelf wel verdwijnt als dat project af is of als je eindelijk vakantie hebt. Je gaat maar door terwijl je batterij bijna helemaal leeg is. Opladen lukt allang niet meer. Een time-out nemen is voor jou geen optie. Dan vlamt dat knagende schuldgevoel weer op; je collega’s hebben het ook al zo druk.

Ondertussen heb je continu een opgejaagd gevoel en een overvol hoofd. Door de langdurige stress ben je erg prikkelbaar, oververmoeid en concentreren lukt niet of nauwelijks. Je bent vatbaar voor blessures en krijgt allemaal vage gezondheidsklachten.

Als je nu niet ingrijpt, grijpt je lichaam zelf in. Door je met een burn-out te dwingen te stoppen. Laat je het echt zover komen?!

FEM.FITALE burn-out coaching Rosmalen Den Bosch

Hoe zou het voor je zijn als

  • Er rust en overzicht in je hoofd is
  • Je lijf ontspannen is
  • Je kunt focussen op dat wat je energie geeft
  • Je plezier hebt in je werk en in je privéleven
  • Je zelf weer de juiste keuzes kunt maken

Dit alles is mogelijk als

je het persoonlijke coachprogramma ‘Voorkom een burn-out’ gaat volgen. 

Tijdens wandelingen in de natuur leer je je stress te begrijpen, je stresssignalen te herkennen en op te volgen. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen en je valkuilen. Je onderzoekt waar je energie van krijgt en wat je energie kost.
Met concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk.

Na het coachtraject

  • Ervaar je minder stress
  • Is er innerlijke rust en ontspanning
  • Ben je energieker en kun je weer genieten
  • Is de balans tussen werk en privé hersteld
  • Sta je met meer zelfvertrouwen steviger in je schoenen
FEM.FITALE burn-out coaching Rosmalen Den Bosch

Wat zeggen anderen over mij

In een periode met overspannenheidsklachten kwam ik bij Monique. Ze heeft mij geholpen mijn passie te vinden. Ze ging hierbij eerlijk, doortastend en soms confronterend te werk. Met haar ervaring wist ze de vinger op de zere plek te leggen. Ik ga nu met een bulk energie mijn eigen bedrijfje opzetten.

– Annemarieke

Wat zeggen anderen over mij

Ik heb met hulp van Monique ontdekt wat mij energie geeft en wat mij energie kost. Ik heb geleerd anders naar situaties te kijken en er zelf anders mee om te gaan. Door deze nieuwe inzichten en handvatten heb ik weer energie en vertrouwen in de toekomst.

– Hans

Wat zeggen anderen over mij

Monique heeft mij fantastisch geholpen bij in het in balans komen van mijn hoofd en gevoel. Met fijne sessies bij de IJzeren Man in Vught heb ik gemediteerd, geleerd te vertrouwen op mijn gevoel en inzicht gekregen in mijn gedragspatronen. Ben supertrots op het behaalde resultaat.

– Inge

Wat zeggen anderen over mij

Tijdens de coaching zijn we met verschillende thema’s aan de slag gegaan en ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen. Monique toont oprechte interesse door te luisteren en vragen te stellen maar niet te adviseren. Hierdoor word je zelf  aan het denken gezet en kwamen we samen tot oplossingen die bij mij passen en waar ik na het coachtraject mee verder ga. 

– Anne

Wat zeggen anderen over mij

Tijdens de sessies met Monique heb ik enorm veel over mezelf geleerd en handvatten gekregen die ik nu goed kan toepassen. Elke keer was ik verbaasd over wat ik in slechts één uur kon bereiken. Het was heerlijk om af te spreken in de natuur en even weg te zijn uit mijn normale omgeving. Dankzij de sessies heb ik nu vertrouwen gekregen dat ik op eigen kracht verder kan. Heel erg bedankt Monique!

– Jacobien

Wat zeggen anderen over mij

Monique is geweldig. Ze luisterde ècht naar mij en haakte in op wat ik op dat moment nodig had.  Doordat we buiten in de natuur wandelden kreeg ik letterlijk en figuurlijk lucht. Ze gaf mij stof tot nadenken en heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf weer terug heb gevonden. 

– Gabriëlle

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het hele traject?
Ieder persoon en iedere situatie is uniek. Daarom lever ik maatwerk en geen standaardpakketten. Voordat je aan een traject begint, hebben we een gratis kennismakingsessie. Wil je daarna starten met het traject, dan maak ik een offerte voor je met het aantal sessies en de prijs.
Wat houdt het gratis kennismakingsgesprek in?
Voor een succesvol traject is het belangrijk dat we samen een goede klik hebben. Daarom is de kennismakingsessie vrijblijvend en kosteloos.
Waar vinden de sessies in de natuur plaats?
We stemmen samen af in welk natuurgebied we gaan lopen. Meestal mag jij kiezen. Soms heb ik twee sessies achter elkaar en vraag ik je naar een bepaald gebied in jouw buurt te komen. Ik werk in een straal van 40 kilometer rondom Rosmalen (Noord-Brabant).
Wanneer vinden de coachsessies in de natuur plaats?
Afhankelijk van mijn reistijd coach ik op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. ‘s Avonds en in het weekend coach ik niet.
Wordt het traject door mijn zorgverzekeraar vergoed?
Nee, de kosten voor stress coaching worden niet door de zorgverzekeraars vergoed. Vaak betaald de werkgever het traject om te voorkomen dat je uitvalt met een burn-out. Soms wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk ontwikkel- of opleidingsbudget van de werkgever. Vraag dus altijd bij je werkgever welke mogelijkheden er zijn.  
Ik ben zelfstandig ondernemer. Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?
Zeker, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. In sommige gevallen valt de coaching ook onder de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Kan ik direct beginnen?
Er is geen wachtlijst. Je kunt binnen een week bij mij terecht. Een verwijsbrief is niet nodig.