OVER MONIQUE 

 

Ik ben Monique Houtmeijers uit Rosmalen. Een spontane, enthousiaste vrouw die goed weet wat ze wil en volop in het leven staat. Maar dat is wel een tijd anders geweest.

Ruim 20 jaar heb ik met plezier gewerkt op het hoofdkantoor van een grote bank. Tot de cultuur veranderde en ikzelf veranderde. Mijn werkplezier was totaal verdwenen.

‘De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf’

MIJZELF KWIJT GERAAKT

In mijn hart wist ik dat het tijd was voor verandering. Maar mijn hoofd dacht daar anders over en putte me met allerlei bezwaren en negatieve gedachtes volledig uit.  ‘s Nachts lag ik zoveel te piekeren dat ik ’s ochtends doodmoe opstond. Ik stopte met sporten terwijl ik dat altijd heerlijk vond. De zin om iets met mijn gezin of vriendinnen te ondernemen was ik kwijt. Wel kreeg ik fysieke klachten en kwam ik kilo’s aan. Toch bleef ik maar doorwerken en alle stress signalen negeren. Tot een frozen shoulder mij eindelijk deed stoppen.

VRIJHEID EN VEERKRACHT

Door coaching leerde ik me weer te verbinden met mijn lijf en te voelen wat ik echt belangrijk vind. Ik kreeg heldere inzichten in mijn gedragspatronen en mijn beperkende overtuigingen. Ik leerde dat jezelf op 1 zetten niet egoïstisch is maar juist noodzakelijk.
Er kwam rust in mijn hoofd, mijn lijf kon weer ontspannen en ik ervaarde weer vrijheid en veerkracht. Ik heb mijn baan opgezegd, verschillende opleidingen gevolgd en mij uiteindelijk gespecialiseerd in stress en burn-out.

FEM

Fysiek, Emotioneel & Mentaal

MIJN MISSIE

Ik help mannen en vrouwen die vastlopen door ongezonde stress of zijn uitgevallen met een burn-out om de regie over hun leven terug te pakken en Fysiek, Emotioneel en Mentaal goed voor zichzelf te zorgen waardoor ze vrijheid, betekenis en plezier in hun leven ervaren.

Ik coach zacht waar het kan en provocatief waar het moet. Provocatief is niet gemeen. Integendeel, met veel warmte en humor daag ik je uit om hardnekkige gedragspatronen te doorbreken. Daarmee kom je in beweging en dat is nodig. Aan pleisters plakken doe ik namelijk niet. Ik ga voor duurzaam herstel. Én dat alles met de natuur als praktijkruimte.

ALS JE MIJ ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT…

  • Ik geen dag zonder humor kan
  • Cappuccino en chocola mijn grootste guilty pleasures zijn
  • Ik later in een klein boerderijtje wil wonen
  • Bij dat boerderijtje ook twee ezeltjes komen; Bonnie & Clyde
  • Ik samenwoon met de liefste man en onze heerlijke dochter én twee leuke volwassen bonuszoons heb
  • Ik enorm van stedentrips én van stiltewandelingen geniet 

GA NIET MET MIJ IN ZEE ALS JE…

  • niet in de spiegel wilt kijken
  • zo snel mogelijk de oude wilt worden
  • vies bent van een stevige regenbui
  • liever uitgeput op de bank blijft plakken