Heeft jouw lichaam keihard op de rem getrapt?

 

Je kunt het zelf niet geloven maar je bent uitgevallen met een burn-out. Dat het zo niet langer kon, wist je diep vanbinnen wel. Toch bleef je maar doorgaan en heeft je lichaam keihard ingegrepen. Dat is heel heftig en beangstigend, ‘nu kun je helemaal niets meer’.

In die leegte voel je je somber en boos. Alles is je te veel en je raakt snel overprikkeld. Voor niets heb je nog energie en van niets of niemand kun je genieten. Wanhopig vraag je je af of je hier ooit nog uitkomt.

Burn-out Coaching FEM.FITALE

Hoe zou het voor je zijn als

  • De mist in je hoofd is opgetrokken 
  • Je lichaam ontspannen voelt 
  • Je energie hebt en weer prikkels verdraagt
  • Je niet meer hoeft te vechten tegen angstgevoelens en paniekaanvallen
  • Je vertrouwen in de toekomst hebt  

Dit alles is mogelijk als

je het persoonlijke coachprogramma ‘Herstel van je burn-out’ gaat volgen.  Tijdens wandelingen in de natuur leer je eerst je burn-out te accepteren en werk je aan lichamelijk herstel zodat je weer energie krijgt.

Daarna gaan we op onderzoek; naar de oorzaak van je burn-out, je gedragspatronen en valkuilen. Naar je energie-gevers en energie-slurpers. Je leert fysiek, emotioneel en mentaal goed voor jezelf te zorgen, zelf de regie te nemen en eigen keuzes te maken. Met concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk.

Na het coachtraject

  • Heb je vertrouwen in jezelf en je lichaam
  • Voel je je ontspannen en energieker
  • Ben je gemotiveerd om goed voor jezelf te zorgen
  • Voel je je grenzen goed aan en kun je ze ook bewaken
  • Heb je een positief zelfbeeld en maak je keuzes die goed voor jou zijn
Burn-out Coaching FEM.FITALE

Wat zeggen anderen over mij

Ik vond altijd iets van mensen die een burn-out kregen. Tot het mezelf overkwam. Het duurde lang voor ik het wilde accepteren maar Monique was er altijd voor mij. Zij oordeelde niet, had een engelengeduld maar durfde mij ook te confronteren met mijn eigen gedrag. Het was een intensief traject maar ben er echt sterker uitgekomen.

– Robert

Wat zeggen anderen over mij

Mijn burn-out voelde als een vrije val, dit beangstigde mij nogal. Monique stond direct klaar om mij op te vangen. Door op een open manier de coaching in te stappen heeft Monique mij optimaal kunnen helpen. Iedere sessie heeft zijn eigen emotie en Monique weet zich hier uitstekend op af te stemmen. Ik heb o.a. geleerd wat mijn kernwaarden zijn. Dit helpt me om dicht bij mezelf te blijven ongeacht welke situatie zich voor zal doen. Ik ben actief aan het werk en durf weer vol in het leven te staan.

– Marieke

Wat zeggen anderen over mij

Na een traject bij een psycholoog kwam ik bij Monique. Ze speelde goed in op dat wat ik had geleerd van de psycholoog. Terug naar het voelen en luisteren naar je lichaam. Waarom krijg je die signalen en wat doe je ermee? Ik heb geleerd dat het goed is voor jezelf te zorgen zonder me daar egoïstisch onder te voelen. Monique schroomt niet om je een spiegel voor te houden en kritische vragen te stellen zonder dat ze haar empathie verliest. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

– Marleen

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het hele traject?
Ieder persoon en iedere situatie is uniek. Daarom lever ik maatwerk en geen standaardpakketten. Voordat je aan een traject begint, hebben we een gratis kennismakingsessie. Wil je daarna starten met het traject, dan maak ik een offerte voor je met het aantal sessies en de prijs.
Wat houdt het gratis kennismakingsgesprek in?
Voor een succesvol traject is het belangrijk dat we samen een goede klik hebben. Daarom is de kennismakingsessie vrijblijvend en kosteloos.
Waar vinden de sessies in de natuur plaats?
We stemmen samen af in welk natuurgebied we gaan lopen. Meestal mag jij kiezen. Soms heb ik twee sessies achter elkaar en vraag ik je naar een bepaald gebied in jouw buurt te komen. Ik werk in een straal van 40 kilometer rondom Rosmalen (Noord-Brabant).
Wanneer vinden de coachsessies in de natuur plaats?
Afhankelijk van mijn reistijd coach ik op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. ‘s Avonds en in het weekend coach ik niet.
Wordt het traject door mijn zorgverzekeraar vergoed?
Nee, de kosten voor herstel burn-out coaching worden niet door de zorgverzekeraars vergoed. Vaak betaald de werkgever het traject omdat deze ook gebaat is bij duurzaam herstel van jouw burn-out.  Vraag dus altijd bij je werkgever of deze jouw coachtraject wil betalen.
Ik ben zelfstandig ondernemer. Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?
Zeker, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. In sommige gevallen valt de coaching ook onder de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Kan ik direct beginnen?
Er is geen wachtlijst. Je kunt binnen een week bij mij terecht. Een verwijsbrief is niet nodig.