Klaar voor de start of toch niet?

coaching-femfitale

Ik ben een vrouw vol tegenstellingen. Is mijn gevoel goed, dan neem ik in zeer korte tijd grote beslissingen. Tegelijkertijd kan ik dagen doen over het nemen van een beslissing wanneer ik ergens onzeker over ben. Dan klamp ik me vast aan dingen die me helemaal niet helpen. En in zo’n proces zit mijn streven naar perfectie me ook nog in de weg. Van mijn businesscoach leerde ik dat progressie voor perfectie gaat. Dat je gewoon moet gaan. En in mijn geval betekent dat een nieuwe start met mijn eigen coachingburo.

In de voorbereidingen kwam ik mijzelf tegen. Twijfel of ik zelf mijn website ging bouwen of hem toch door een professional liet maken. En vond ik mijn teksten op maandag goed, dan vond ik dinsdag dat het beter kon en woensdag zag ik weer iets wat beter kon.

Gelukkig besefte ik nog net op tijd voor mijn start dat het anders moest. Loslaten waar ik krampachtig aan vast hield. Ervoor gaan en wel zien wat er gebeurt. En vanaf dat moment ging mijn energie eindelijk stromen en dat straalde ik ook uit. Knopen werden snel doorgehakt. Binnen een uur had ik een websitebouwer gevonden. Ik sprak met mijzelf af dat goed echt goed genoeg was. Mijn teksten en foto’s waren af dus daar keek ik niet meer naar. Ineens maakte ik grote stappen en nu ben ik klaar voor de start. Zelfs deze eerste blog is af.

Ga jij voor progressie of perfectie?

Hoe gaat dat bij jou? Herken je mijn verhaal? Kun je goed omgaan met perfectie of zit het je ook vaak in de weg? Veel vrouwen hebben last van hun streven naar perfectie. Niet zo gek want de maatschappij om ons heen legt vrouwen ook veel druk op. En wat denk je van je eigen overtuigingen en waarden die je vanuit je opvoeding hebt meegekregen.

Ik help je graag

In mijn e-book vind je een tip over het omgaan met perfectie. Maar het vergt oefening, steeds je eigen gedrag onder de loep nemen. Niet boos worden als je weer eens in de greep van je perfectie zit. Het is juist goed als je je hiervan bewust ben. Pas dan kun je beginnen met loslaten.

Kun je wel wat hulp van mij gebruiken? Aarzel dan niet en vraag een gratis inzichtsessie via Skype.

Veel succes !

Monique

Femfitale.nl

Volg en like:

Plaats een reactie