De snelste route naar je beste IK - TweeKracht

Net als iedereen heb jij twee positieve kernkrachten. Dit zijn persoonlijke krachten die jou naar je beste IK brengen. Die je uniek en aantrekkelijk maken. Die je inzicht geven waarom je dingen doet zoals je ze doet, waarom iets je wel of geen energie geeft, waarom iets jou aantrekt of juist helemaal niet. We noemen ze kernkrachten. Waarom?

Omdat kernkrachten iets heel dieps en krachtigs in jouzelf onthullen
– Mieke Boogert (uitvinder en ontwikkelaar TweeKracht) –

Stel je eens voor dat jij jouw twee persoonlijke kernkrachten ontdekt. En ze bewust inzet. 
Als een persoonlijk kompas voor meer grip op je leven.

jouw kernkrachten 

  • versterken je positieve energie en veerkracht
  • geven je inzicht in de meest passende werkomgeving en manier van werken
  • helpen je kiezen voor dát wat jou gelukkig en sterk maakt
  • maken je zelfbewust, waardoor je meer rust en zelfinzicht ervaart 

Tweekracht-spel

Iedereen is anders. Om jouw kernkrachten te ontdekken heeft TweeKracht een spel ontwikkeld. Samen met mij ga je op zoek naar jouw twee kernkrachten. Jouw gevoel is hierin de belangrijkste wegwijzer. Het spel is zo ontworpen dat we zoveel mogelijk verbinden met je onbewuste IK. Langzaam trechteren we naar dát wat je het meeste raakt en waar je de meeste energie van krijgt. Ook krijg je extra tips en tools. 

Persoonlijke TweeKracht Sessie

In een persoonlijk gesprek met spelsessie ontdek je jouw unieke kernkrachten. We bespreken jouw eigenschappen, wensen en doelstellingen. De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Rosmalen. Is de afstand te groot voor je, dan kan het natuurlijk ook online.

Je investering voor een persoonlijke TweeKracht sessie in mijn praktijk is € 149,- . 

TweeKracht spel

En dit krijg je concreet

  • Een persoonlijk gesprek inclusief spelsessie van ruim 1,5 uur
  • Jouw twee persoonlijke kernkrachten 
  • Jouw twee persoonlijke hulpkrachten 
  • Tips en tools om meteen zelf mee aan de slag te gaan
  • Persoonlijk KernKrachten Profiel Rapport


Persoonlijk KernKrachten Profiel Rapport

Je ontvangt na afloop van jouw TweeKracht sessie een persoonlijk KernKrachten Profiel Rapport. Hierin staan zowel je KernKrachten als je HulpKrachten beschreven. Het is tevens een werkboek met oefeningen voor meer persoonlijke groei.

Wat een waardevolle sessie! Ik heb mezelf beter leren kennen en snap nu waarom ik situaties op een bepaalde manier aanpak. Monique voelt je precies aan en begeleidt je op een fijne en prettige manier. Kortom: aanrader!

Milou

Mooi inzicht! Dus daarom krijg ik hier energie van, en loop ik daarop leeg. Wat past bij je kernkracht geeft je vleugels. Bijzonder om daarmee te kunnen spelen en zo het beste uit jezelf te halen én te geven.

Chantal

Tijdens een online sessie heb ik inzicht gekregen in mijn kernkrachten en een goed onderscheid kunnen maken tussen gevoel,ratio en energie. Ook is het mij nog duidelijker waarom ik “energie lek”. Doe de dingen welke je leuk vindt en waar je energie van krijgt en vraag je bij andere dingen af of dit wel op jouw lijf is toegeschreven. Door elke dag deze denkbeeldige weegschaal aandacht te geven, is de kans erg groot dat je de meeste dingen die je doet, ook erg leuk vindt en hier vol voor gaat

Bas

De Tweekracht sessie heb ik als heel waardevol en verhelderend ervaren. Door de goede vragen en fijne begeleiding van Monique, heb ik uiteindelijk mijn twee kernkrachten ontdekt. Dit inzicht is verhelderend en helpt mij ook in het bepalen welke rol ik wil aannemen. Daar waar ik in mijn kracht sta. Dat is een win-win: ik krijg er zelf energie van en ik lever maximale toegevoegde waarde binnen projecten.

Super waardevol; een echte aanrader.

Monique

Bijzonder om door het TweeKracht spel te herkennen en erkennen wat je krachten zijn als mens. Het was bij mij 'spot on' en een bevestiging van de krachten die ik voelde maar nu ook kan benoemen en durf te erkennen.

Marije

Meest gestelde vragen

Wat kost de online sessie?

Krijg ik het KernKrachten Profiel Rapport op papier?

Hoe gaat het met betalen?

Kun je ook een TweeKracht workshop verzorgen voor een heel team?